Lockdown activiteiten

Na enkele weken van zwemmen staan we weer op het droge!

We gaan er echter samen voor zorgen dat onze conditie in topvorm blijft.

Corona: zwembaden moeten weer dicht

Beste ouders,
Beste zwemmers,

De regering heeft vandaag de nieuwe regels vervroegd.
De zwembaden zullen vanaf donderdag 29 oktober 2020 de deuren weer moeten sluiten voor onbepaalde tijd.
Hierdoor zullen alle trainingen van DBT (voor alle groepen) stoppen vanaf donderdag 29 oktober 2020.
Vandaag woensdag 28 oktober 2020 zullen dus voorlopig de laatste trainingen zijn.

Indien we meer nieuws hebben, zullen we jullie informeren.

Alvast bedankt en sportieve groeten

Uitslag wedstrijden oktober

De Provinciale kampioenschappen werden door het Provinciale bestuur afgelast t.g.v. Corona doch gingen de wedstrijden in Pelt, Bree en Genk door dankzij de inzet van de clubs OZV, DMB en GZVN. Onze welgemeende dank hiervoor!

Dankzij hen heeft het merendeel van onze 50 competitie zwemmers de mogelijkheid gehad om nog eens een wedstrijd te zwemmen en om persoonlijke records scherper te zetten. En dat deden ze massaal.

Weekverslag opstartweek

Na de extra lange zomerstop hebben we er ondertussen alweer een weekje zwemmen opzitten. We mogen wel zeggen dat we een goede start gemaakt hebben met veel lachende gezichten van zwemmers, trainers, ouders, helpende handen, redders en zwembadpersoneel. Zelfs het zwemniveau van onze zwemmers is opvallend goed en dat doet ons veel deugd.

Tip: De juiste zwemuren vind je helemaal onderaan op de website.

Start nieuw zwemseizoen 2020

Beste zwemmers,

Samen met jullie tellen wij af naar de start van het nieuwe zwemseizoen.
Voor de Zwemacademie (ZA1 tot en met ZA9), Recreatie (R) en onze Masters (M) is dat vanaf dinsdag 1 september.
Voor de Pré-competite(P1 en P2) en Competitie (C1 tot C6) is dat vanaf maandag 31 augustus.
De zwemuren van je groep staan helemaal onderaan op onze website.